Rajoituksia seurakunnan toiminnassa

13.3.2020 12.35

Niiniveden seurakunnassa on toistaiseksi peruutettu kaikki sellaiset tilaisuudet, tapahtumat ja kokoontumiset, jotka eivät ole seurakunnan välttämättömien toimien vuoksi tarpeellisia.

Syynä tähän on osallistuminen niihin eri toimiin, joilla valtakunnallisesti pyritään hidastamaan koronavirustartuntojen leviämistä, kunnes tilanteen voidaan nähdä pysyneen tämän hetkisellä tavalla hallinnassa.

Toimiin kuuluvat, samalla tavalla kuin influenssa-aaltojen aikaan yleensäkin, huolellinen hygienia ja varovainen kanssakäyminen.  Myös seurakunnallisissa yhteyksissä kehotetaan huolehtimaan käsienpesusta saippualla ja esim. välttämään kättelyä.  Seurakuntalaisia pyydetään myös pidättäytymään mahdollisuuksien mukaan kotioloissa myös vähäisten ja mahdollisesti aivan eri syistä johtuvien muiden flunssa- ym. oireiden ilmaannuttua.

Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa keskustelu- ja muun avun järjestymiseksi tai esim. kysymyksiin vastaamiseksi normaaleista virka- ja työpuhelimistaan sekä sähköpostitse.

Niin toiminnan peruuntumisista kuin sisällöistä on saatavissa tietoa Niiniveden seurakunnan Facebok-sivuilta ja Vesannon/Tervon seurakuntien vielä käytössä olevilta internet-sivuilta.  -  Niiniveden seurakunnan omien sivustojen avautumisesta tiedotetaan heti sen tapahduttua, minkä jälkeen po. erityistilannetta koskevasti ja muutoin siirtyy internetissä tiedottaminen tapahtuvaksi niiden kautta.

Jarmo Paananen
Niiniveden seurakunta