Herättäjäjuhlat Nivalassa

pe 5.7. kello 08.00 - su 7.7. kello 16.00

Nivala

Herättäjäjuhlat

Tervetuloa 5.-7.heinäkuuta 2019 herättäjäjuhlille Nivalaan. Tunnuksemme Armossa avarassa on Siionin virrestä 123. Juhlajulisteen on suunnitellut Riitta Latvala-Erkkilä. Juhlapaikka on Kyösti Kallion koulu ja sen ympäristö.

Tulevat juhlat ovat järjestyksessään kahdeksannet Nivalassa. Edellisen kerran kokoonnuttiin vuonna 1992 kirkon läheisyydessä olevalle juhlakentälle ja silloin tunnuksena oli Katso ihmistä.

Herättäjäjuhlien järjestäjinä ovat Nivalan seurakunta, Nivalan kaupunki ja Herättäjä-Yhdistys. Juhlatoimikuntaa johtaa kirkkoherra Sanna Jukkola. Pääsihteerit ovat Riitta Muilu ja Jarmo Vuolteenaho. Juhlatoimikunnan alaisuudessa työskentelevät toimikunnat tekevät hartiavoimin töitä tulevien juhlien onnistumiseksi.

Herättäjäjuhlat: Nivala 2019

Tervon kirkko