Esirukouslomake

Kun huolet ja murheet painavat, voit lähettää rukousaiheesi alla olevalla lomakkeella. Rukoukset käsitellään pääsääntöisesti seuraavan sunnuntain jumalanpalveluksessa Tervon kirkossa.

Esirukouspyyntö

Voit lähettää esirukouspyyntösi tällä lomakkeella. Pyyntösi välittyy automaattisesti kirkkoherra Marja-Leena Niinivaara-Koskellin sähköpostiin. Pyynnön voit lähettää myös nimettömänä.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.